DIGITAL MARKETING SERVICES.

Hai să ne cunoaștem bla bla bla

Ești într-o companie creativă

Suntem o agenție mică, colaborativă care oferă soluții de marketing complete, construite cu creativitate, multe date și luând în considerare indicatori de performanță.

Credem în soluții pentru viitor. Aceasta e abordarea pe care am avut-o și atunci când am creat agenția noastră.

 

Prin urmare, echipa noastră este formată din profesioniști independenți care au ani de experiență în domeniile lor, fiecare lucrând împreună sau separat la proiecte comune sau individuale.

Fără structuri clasice, fără birouri – lucrăm la distanță formând echipe de experți bazate pe nevoile fiecărui proiect în parte.

Ne păstrăm această flexibilitate pentru a atinge eficiența maximă pentru fiecare client.

Această structură modulară ne permite să ne adaptăm în funcție de prioritățile clientului: buget, expertiză sau scalabilitate.

Blog

Blogul este locul în care împărtășim din cunoștințele acumulate în fiecare zi, pentru a ajuta și alți oameni să navigheze prin spațiul digital.

Credem în a fi deschiși cu informația pe care o acumulăm în munca noastră pentru a ajuta mediul de business să crească și să fie competitiv.

Scopul blogului este să ofere o alternativă gratuită la educația digitală, care să ajute în luarea unor decizii informate atât ca antreprenori, cât și ca marketeri.

Pro Bono

Credem în inițiativele care aduc plus valoare societății și vrem să ajutăm mediul de voluntariat și ONG să-și crească proiectele într-un mod cât mai economic.

Din acest motiv, am alocat timp pentru un proiect pe an dedicat strict zonei de ONG și non-profit, pentru a da ceva înapoi societății din care facem parte.

Contactează-ne dacă proiectul tău are nevoie de strategie, promovare sau îndeplinirea unor sarcini mai punctuale.

Ne rezervăm dreptul de a alege proiectele în care ne implicăm.