Politica de Confidențialitate

Ținând cont de prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, te informăm că datele tale de contact aflate în baza de date a Chamilyon SRL sunt obținute în mod direct, ca urmare a completării unui formular de contact și solicitare de informații sau de servicii, abonarea la newsletter sau abonarea la sisteme de notificare privind publicarea de articole noi de specialitate pe site-ul  http://chamilyon.com/ și pe blogul nostru http://chamilyon.com/blog .

Compania Chamilyon SRL prelucrează date cu caracter personal în scop contractual, pentru a te ține la curent cu activitățile noastre și cu noutăți în domeniul tehnologiilor web și ale strategiilor de marketing online.

Compania Chamilyon SRL te asigură că a luat toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor tale.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi. Avem o Politică de Confidențialitate în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Categorii de date cu caracter personal pe care le prelucrăm:
Date furnizate direct de tine

Poți să ne furnizezi date personale când ne contactezi (cu un comentariu, o cerere sau o abonare la newsletter)

Datele personale pe care le colectăm de la tine când ne folosești site-ul pot include:

  • Date de identificare, cum ar fi numele, compania, adresa de email și website-ul;
  • Date pentru recrutare, inclusiv informații furnizate în legătură cu aplicarea la un job/colaborare;
  • Date de marketing și comunicare, inclusiv preferințele tale de marketing și abonarea ta la ceea ce publicăm;
  • Informații privind înregistrarea la evenimente, inclusiv informațiile pe care le furnizezi când completezi formulare de înregistrare online;
  • Feedback-ul tău, incluzând feedback-ul de la tine despre site-ul sau serviciile noastre;

Dacă nu furnizezi informația cerută, e posibil să nu putem să-ți răspundem solicitării tale.

Date colectate despre tine

Colectăm anumite informații despre vizita ta pe site, cum ar fi:

  • Date de utilizare, inclusiv informații despre cum ne folosești site-ul, ce pagini vizualizezi, link-urile pe care dai click, materialele pe care le accesezi, data și ora la care ai accesat site-ul și alte acțiuni întreprinse pe site;
  • Date tehnice, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, limba folosită în browser și sistemul de operare.

Pentru mai multe informații despre asta, accesează Politica de Cookies.

Date colectate de aplicații terțe

În concordanță cu legea aplicată, putem colecta date personale de la terțe părți, cum ar fi site-uri de social media și alte aplicații, pe care le putem combina cu informația pe care o avem deja pentru a ne ajuta să îmbunătățim și personalizăm site-ul nostru pentru a se potrivi preferințelor tale și pentru alte scopuri descrise în Politica de Confidențialitate.

Categorii de date cu caracter personal pe care le prelucrăm:

Putem folosi datele colectate despre tine pe site sau când ne contactezi în scopuri care au legătură cu:

Îmbunătățirea serviciilor oferite și a site-ului

Putem folosi datele personale pentru a face analize de business sau pentru alte scopuri care ne ajută să dezvoltăm sau să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre și a site-ului.

Marketing

În concordanță cu legile și regulamentele aplicabile, putem folosi datele tale personale pentru a te informa despre servicii care ar putea fi de interes pentru tine și pentru a comunica cu tine despre oferte speciale, evenimente, noutăți, sondaje și alte subiecte conexe.

Vei avea posibilitatea să renunți la comunicările de marketing trimise via email în orice moment, folosind link-ul de unsubscribe/dezabonare din corpul emailului sau să optezi să nu mai primești alte comunicări de marketing dacă ne contactezi folosind informațiile de contact descrise în această Politică de Confidențialitate.

Aplicații la joburi

Odată cu contactarea noastră în privința unui job sau a unei colaborări, vei putea furniza informații despre tine precum un CV, referințe profesionale, informații despre educația și experiența ta și alte informații privind pregătirea, cursurile și certificările pe care le ai.

Membrii companiei pot folosi această informație în scopul angajării sau a pentru a face o evaluare.

Cercetare și analiză

Putem folosi informațiile personale pentru a cerceta și analiza preferințele tale de cumpărare, de a identifica serviciile care îți îndeplinesc cel mai bine cerințele și de a măsura eficiența eforturilor de marketing pe care ți le livrăm.

Acolo unde este permis de lege, putem combina informația pe care o colectăm prin site cu alte informații pe care le avem despre tine pentru a-ți oferi o experiență îmbunătățită când interacționezi cu noi în alte scopuri descrise în această Politică de Confidențialitate.

Baza legală de procesare a datelor

Baza legală de procesare a datelor este faptul că:

  • Procesarea este necesară pentru a presta serviciile pe care le furnizăm;
  • Este bazată pe consimțământul pe care îl dai pentru a-ți procesa datele în unul sau mai multe scopuri cum ar fi cel de marketing sau pentru a dezvolta și îmbunătăți site-ul și serviciile noastre spre beneficiul clienților.
Anonimizarea datelor

În concordanță cu legea aplicabilă, putem anonimiza datele personale pentru a nu putea fi folosite pentru a te identifica. Datele anonimizate nu mai sunt considerate date personale și nu mai reprezintă subiectul Politicii de Confidențialitate. Putem colecta, folosi și împărtăși date anonimizate în orice scop.

Timpul de stocare al datelor

Perioada de stocare a datelor depinde de scopul utilizării lor. De exemplu, păstrăm datele tale personale pentru a-ți furniza servicii și a răspunde solicitărilor tale, atâta timp cât ești client al companiei. Stocăm datele tale și pentru scopuri de marketing până când optezi să nu mai primești mesaje de marketing directe în concordanță cu legea aplicabilă.

Dacă aplici la un job pe site sau dorești să colaborezi cu noi, îți vom stoca datele aplicării tale așa cum este specificat în politica de confidențialitate sau în orice notificare trimisă către tine privind aplicarea ta.

În toate celelalte cazuri, stocăm datele tale atâta timp cât este nevoie pentru a îndeplini scopurile descrise în această Politică de Confidențialitate, după care sunt fie anonimizate sau șterse.

Transferul datelor către terți

Este posibil să împărtășim datele tale personale cu anumite terțe părți în concordanță cu legea aplicată, după cum urmează:

Furnizori de servicii

Companiilor cu care avem contracte să furnizeze anumite servicii pentru noi, cum ar fi servicii de hosting, sondaje, procesatori de plăți, platforme care analizează site-ul nostru pentru a îmbunătăți calitatea lui și a serviciilor oferite. 

Cerem acestor furnizori de servicii să protejeze confidențialitatea datelor tale personale.

Firme de curierat

Companiilor de curierat, în scopul livrării serviciilor sau produselor comandate de dvs., al soluționării reclamațiilor, inclusiv rezilierea contractului.

Autorități publice

Autorităților publice, agenții de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizații de reglementare, instanțe sau alte autorități publice dacă avem această obligație legală sau suntem autorizați prin lege.

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm datele tale personale. Folosim mai multe tehnologii și proceduri care permit protejarea datelor personale pentru a nu fi accesate, folosite sau împărtășite în mod neautorizat așa cum este cerut de legea aplicabilă. Totuși, niciun sistem de stocare a informației nu este 100% securizat, prin urmare nu putem asigura protejarea absolută a datelor personale. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru securitatea informației pe care o transmiți către site prin rețele asupra cărora nu avem control, incluzând Internetul și rețelele wireless.

Drepturile tale
Dreptul la acces

Ai dreptul de a solicita informații privitoare la datele tale cu caracter personal pe care le deținem. Ne poți contacta la adresa email contact@chamilyon.com pentru a vă furniza datele dvs. cu caracter personal prin email sau în mod direct.

Dreptul la portabilitate

Ori de câte ori compania noastră vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate, în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui contract, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dvs. într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat de dumneavoastră sau de către o altă parte. Aceasta include numai datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ați transmis.

Dreptul la rectificare

Ai dreptul să soliciți rectificarea datelor tale cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

Dreptul la ștergerea datelor

Orice utilizator al site-ului chamilyon.com poate obține ștergerea datelor sale cu caracter personal, în cazul în care prelucrarea acestora nu mai este necesară în scopurile descrise în această Politică de Confidențialitate.

Dreptul de opoziție asupra prelucrării datelor personale

Dacă ai consimțit pentru ca datele personale să fie prelucrate, ai dreptul de a retrage oricând acest consimțământ contactându-ne folosind datele de contact de la finalul acestei Politici de Confidențialitate sau în cazul unui email de marketing, folosind link-ul de “unsubscribe” din corpul emailului. Acest lucru nu va afecta legalitatea procesării datelor până în acel moment.

Dreptul la restricționarea prelucrării

Ai dreptul de a cere restricționarea procesării datelor personale, de exemplu, dacă acuratețea informațiilor este contestată de tine.

Contact

Dacă ai orice întrebări privind prezenta Politică de Confidențialitate, nu ezita să ne trimiți un email la contact@chamilyon.com.